Política de Privacitat

PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), GIRONA INTEGRAL EXPRES SL informa que és titular del lloc web www.giexpres.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, GIRONA INTEGRAL EXPRES SL informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és GIRONA INTEGRAL EXPRES SL, amb CIF B17770991 i domicili social a FARIGOLA 24-26 17457, RIUDELLOTS DE LA SELVA (GIRONA), inscrita al Registre Mercantil, en el tom 2015, foli 16, full GI 33765 i inscripció 1. l’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: carles@giexpres.com.

Informació bàsica sobre protecció de dades

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GIRONA INTEGRAL EXPRES SL amb CIF B17770991 i domicili social situat a FARIGOLA 24-26 17457, RIUDELLOTS DE lA SELVA (GIRONA), amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, GIRONA INTEGRAL EXPRES SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment.

GIRONA INTEGRAL EXPRES SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que GIRONA INTEGRAL EXPRES SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic carles@giexpres.com.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.